Info

Kouvola

Kouvola sijaitsee Kaakkois-Suomessa, Kymenlaaksossa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kouvola on tunnettu mm. rautateistään, lakritsistaan, keskustan korkeista taloista, Tykkimäen huvipuistosta, Repoveden kansallispuistosta, Vekaranjärven varuskunnasta, Arboretum Mustilasta, lukuisista Alvar Aallon suunnittelemista rakennuksista, hyvästä kulttuuritarjonnasta ja tulevan kesän asuntomessuista vanhalla Korian varuskunta-alueella Pioneeripuistossa. Tule vieraaksemme Kouvolaan ja tervetuloa uudelleenkin!

Kuinka löydät perille?

  • Jos tulet omalla autollasi: matkaa Helsingistä on noin 136 km, Lahdesta noin 60 km, Kotkasta noin 50 km, Lappeenrannasta noin 86 km ja Mikkelistä noin 96km.
  • Vieraaksemme pääset kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla suoraan Kouvolan Matkakeskukselle. Matkakeskukselta on Sokos hotelli Vaakunaan noin 700m.
  • Voit katsoa tarkempia saapumisohjeita täältä
  • VR:n aikataulut täällä ja bussiliput täältä 

Otatko lapsen mukaan?

Huomaathan, että rekisteröitymisen yhteydessä voit valita lapsellesi oman lastenohjelman lauantaiksi. Lastenohjelman järjestää Mannerheimin lastensuojeluliiton Kymen piiri lauantaina klo 9-12. Lastenohjelman hinta on 20€/lapsi. Ohjelman tarkempi sisältö tiedotetaan myöhemmin. Mikäli tarvitset lastenhoitoapua iltaohjelmien ajaksi, se mahdollistuu myös MLL:n kautta. Kysy lisätietoja Kikalta!

Tarvitsetko kampauksen ja/tai meikin gaalaan?

Varauksen voit tehdä suoraan Titalle ja Nellille sähköpostitse tai puhelimella 040 733 3944. Pikameikin hinta on 25€ (30 min.) (teethän oman meikkipohjan valmiiksi). Pikakampauksen hintana on 25€ (30min.).

Haluatko Tradeshow -alueelle?

Onnistuu! Ole yhteydessä Essiin niin järjestämme sinulle paikan. Olet lämpimästi tervetullut!

Hastagit

Käytäthän viikonlopun aikana fiilispostauksissasi virallisia hastagejamme: #SoldOut2019 #Konuka #JCIKouvola #aluevuosikokous2019

 

Kouvolan Nuorkauppakamari © 2018