Puhujat

Kouvolan keväinen viikonloppu on täynnä toinen toistaan inspiroivampia puhujia. Tule kuulemaan maailmalla menestyneitä suomalaisia tai kouluttaudu. Tarkemmat esiintymisajankohdat löydät Aikataulu -osiosta. Lisätietoa puhujista ja kouluttajista lisätään sivuille sitä mukaa kuin esiintymiset varmistuvat!

Janne Mustonen

Ensimmäinen keynotemme Janne Mustonen kertoo meille tarinansa siitä, kuinka hänestä tuli moottorisahajonglööri, Guinnessin maailmanennätyksen haltija, viihdeohjelmien Suomen mestari 2016 ja mikä sai hänet osallistumaan Britain’s got talent -ohjelmaan. Sattumallakin on osansa tarinassa mutta uran edetessä sen määrä on pienentynyt jatkuvasti määrätietoisuuden ja suunnitelmallisuuden tieltä. Janne pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään ja liiketoimintaansa niinpä hän etsii koko ajan uusia tapoja, joilla pitää itsensä motivoituneena. Tule kuulemaan Jannen salaisuudet ja tarttuva eteläkarjalainen innostus lauantaiaamuna klo 9. Ehkä saat uusia työkaluja itsesi kehittämiseen. 

Timo Nisula

Toinen keynotemme on Timo Nisula, Lakutehtailija Kouvolan Lakritsilta. Timon johtoajatuksina on Asenne, Intohimo ja Rakkaus kaikkeen tekemiseen, eikä hänellä ole juurikaan tapana kuvia kumarrella. Tule kuulemaan tarina Kouvolan Lakritsin vientikaupasta Kiinaan ja siitä kuinka tuota mustaa kultaa on ylipäätään tuotteistettu. Timo esiintyy lauantaiaamuna klo 10.

 

Jari Isometsä

Kolmas keynotemme on yksi Suomen tunnetuimmista karpaaseista. Jari Isometsä, entinen suomalainen maastohiihtäjä ja moninkertainen arvokisamitalisti, löi itsensä läpi kansainväliselle huipulle Albertvillen talviolympialaisissa 1992 voittamalla viestipronssia yhdessä Mika Kuusiston, Harri Kirvesniemen ja Jari Räsäsen kanssa. Jari tuli hiihtouransa aikana erityisen tutuksi kovasta irtiottokyvystään ja siksi hiihtikin ankkuriosuuden arvokisaviesteissä. Henkilökohtaisilla matkoilla Isometsän paras sijoitus oli Thunderbayn MM-hiihdoissa 1995, jolloin hän voitti takaa-ajon pronssimitalin.

Nykypäivänä Jari Isometsä toimii Ekovilla Oy:n Etelä-Suomen myynnin aluejohtajana. Sold Out! -aluevuosikokouksessa lauantaiaamupäivänä klo 11 Jari puhuu meille mm. myyntitiimeistä, myynnin työvälineistä ja järjestelmistä sekä tavoitteista. Puheenvuorossa on esillä myös muutoksen hallinta myyntitiimissä ja yrityksen sisällä.

Petri Eklund

Vuoden 2015 Suomen Nuorkauppakamarien Sanan Säilä, JCI:n puhekilpailun Euroopan mestari ja maailmanmestaruusfinalisti Petri Eklund tarjoaa SoldOut-koulutuksessaan sinulle hyvän puheen salaisuudet! Tutustut koulutuksessa vaikuttavan puheen rakentamiseen sekä ymmärrät, miten puhetaitoa hyödynnetään työelämässä. Petri antaa lisäksi täsmävinkit vuoden 2019 aluepuhekilpailuun osallistuville nuorkauppakamarilaisille. Tule mukaan hankkimaan konkreettiset neuvot oman puhetaitosi parantamiseksi. Mikäli osallistut lauantai-iltapäivän puhekilpailuun, saat poimittua opit, joiden avulla juuri sinä voit olla Sanan Säilä 2019.

Joose Luukkanen

Kuulostaako myyntityö pelottavalta etkä tee sitä työelämässä tai kamarissa? Tule oppimaan uutta ja murtamaan pelkosi Myyntiakatemian koulutukseen. Vuoden 2019 pääkouluttaja Joose Luukkanen, Riihimäki - Hyvinkään Nuorkauppakamarista, käy läpi 7 - portaisen myyntiprosessin sekä myyntityön perusteita ja saa sinut innostumaan myynnistä!

Joose toimii ammattimyynnin yrittäjänä ja kouluttajana Huippumyynti Oy:ssä, joka saa tuloksia aikaan!

Alexey Zak

Yksi lauantai-iltapäiväohjelman puhujista on Alexey Zak, jonka aiheena on ”Venäjän kauppa: löytyykö mahdollisuuksia pakotteiden kautena?” Puheenvuoroon on suunnitteilla myös suomalaisen pk-yrityksen Venäjän viennin lyhyt tarina. Alexeyn osaamista on viennin aloittaminen ja kehittäminen Venäjälle. Hän edustaa Zak Consulting Groupia, joka auttaa mm. markkinatutkimusten tekemisessä, Venäjän markkinoille suunnatuissa myynti- ja markkinointisuunnitelmissa, materiaalin työstämisessä, asiakas- ja yhteistyökumppanietsinnässä sekä B2B- ja yritysvierailuissa Venäjälle. Alexey on CEO ja senior advisor ja hänen muu työhistoriansa ulottuu mm. Finpro Oy:öön, InLook Oy:öön ja Suomalais-Venäläiseen kauppakamariin. Tule kuulemaan puheenvuoro myynnin haasteista Venäjälle!

 

Riku Happonen

"In Creative Event Management the participants will learn how to create an amazing events without financial resources. They will be assigned a role in the training: Project Manager, Sales & Marketing, Finances, Communications and Logistics randomly. Smartphones will be used in this training for data research. Participants will learn to use some innovation & creativity tools At the end of the training teams will crystallize their idea into a 2 minute presentation."

Riku toimii projektipäällikkönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa ja on luonut Creative Event Management - koulutuksen JC-projektikokemusten pohjalta vuosilta 2013 - 2015. Tule kuulemaan mielenkiintoinen koulutus!

 

Kouvolan Nuorkauppakamari © 2018